Beurs

Beurs

Beurs op de Museumkennisdag

Tijdens de Museumkennisdag is de informatiebeurs gevestigd in The Great Hall van het Louwman Museum, die de bezoekers nog meer verbreding zal bieden, en die bedrijven de mogelijkheid biedt om de beslissingsbevoegde museummedewerkers te informeren over hun producten en diensten. Wij bieden de mogelijkheid om een stand af te nemen van 2x3 m2, met gepersonaliseerde achter- en zijwanden en statafel. Ook is het mogelijk om in het programmaboek te adverteren.

Wilt u meer informatie over deelname aan de beurs op de Museumkennisdag?
Neem dan contact op met Arnold Regterink, tel. 0031-30-6913835 of Klaartje Grol, tel. 0031-30-3031295

Axiell

Meer dan 3400 archieven, bibliotheken en musea hebben ervoor gekozen om hun collecties te beheren met onze software. Wij zijn de toonaangevende leverancier van collectiebeheeroplossingen en onze toonaangevende positie op de markt maakt ons tot een duurzame en stabiele partner voor uw instelling.Het aankopen van een oplossing van Axiell is een investering in de toekomst van uw instelling. Wij hebben de ervaring, kennis en middelen om de allerbeste collectiebeheeroplossingen te bieden, zowel nu als in de toekomst!

Bekijk ook onze website.

Driessen HRM

Bij Driessen HRM stellen wij mensen en organisaties in staat om het beste uit zichzelf te halen. Dit doen we door mens en werk bij elkaar te brengen, toegang te bieden tot een breed scala aan specialisten en HRM-processen overzichtelijker en efficiënter te maken. Dat doen wij voor meer dan 1.100 organisaties en 15.000 medewerkers binnen de publieke sector.

Bekijk ook onze website.

De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed

De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed is het kennisinstituut voor zowel het roerend als onroerend cultureel erfgoed. De dienst is verantwoordelijk voor het behoud, de duurzame ontwikkeling en de toegankelijkheid van het meest waardevolle erfgoed: archeologische en gebouwde monumenten, cultuurlandschappen en de kunstcollectie van het Rijk (zo'n 100.000 objecten). Op gebied van kwaliteitszorg collecties biedt de RCE kennis en advies.

Bekijk ook onze website.

Automatic Signal

Wilt u niet wakker liggen over de beveiliging van uw museum of de kunstobjecten? Schakel Automatic Signal in. Hèt technisch beveiligingsbedrijf voor advies op maat, vernieuwende oplossingen, vakkundige installatie en gedegen service en onderhoud. 

Bekijk ook onze websites: www.automaticsignal.nl, www.guartnet.nl en www.securiblox.nl.

Ster & Cultuur

Ster & Cultuur biedt organisaties met een culturele boodschap de mogelijkheid om tegen een zeer gereduceerd tarief te adverteren bij de NPO op televisie, radio en via NPO Gemist. Ster & Cultuur is een uniek platform om doeltreffend een breed én cultureel geïnteresseerd publiek te bereiken.

Bekijk ook onze website.

Concordia de Keizer

Concordia de Keizer is specialist in het verzekeren van kunst. Onze dienstverlening houdt niet op bij dit specialisme. Een speciaal accountteam helpt musea met het stroomlijnen van alle risico’s die aanwezig zijn en nieuw ontstaan. Met hart en passie staan we voor u klaar!

Bekijk ook onze website.

De Merkplaats

de Merkplaats is een eigentijds merkenbureau en een betrokken partner op het gebied van de bescherming en het beheer van intellectuele eigendomsrechten. Al meer dan 17 jaar adviseren wij onze cliënten over de juridische bescherming van merken, handelsnamen, modelrechten en auteursrecht.
Zo werken onze 15 juristen al jaren met veel plezier voor verschillende musea en culturele instellingen en misschien vanaf vandaag voor U?

Bekijk ook onze website: www.demerkplaats.nl

Data Matters

Data Matters sterk in digitaal archief oplossingen en exclusief partner van Atlantis Museum collectiemanagement software. Er is weer te kiezen: Online uw collectie verwerken met de unieke mogelijkheid om dit in een beproeft E-Depot op te slaan. Voor informatie: www.datamatters.nl